1. Heeft de zorg voor goed gastheerschap in het clubhuis.
2. Draagt zorg voor serveren en voorzien van dranken en eetwaren, welke in het assortiment zijn opgenomen tijdens de openstelling.
3. Draagt zorg voor de horeca-inkoop.
4. Zorgt voor de instructie en begeleiding van de barvrijwilligers.
5. Draagt zorg voor het schoonhouden van het clubhuis inclusief spuitputten en lockerruimte. Schoonhouden lockerrruimte wordt meegenomen in taakpakket schoonmaker!
6. Stuurt de interieur- en exterieurverzorging aan.
7. Voert de dagelijkse horeca-administratie uit.
8. Zorgt voor het onderhoud van alle horeca-apparatuur en horeca-inventaris.
9. Onderhoudt contact met de wedstrijdcommissie of bestuur inzake de barwerkzaamheden die voortvloeien uit de te organiseren wedstrijden en/of evenementen.
10. Werkt nauw samen met de commissie Technisch Beheer m.b.t. aanpassingen en of herstelwerkzaamheden.
11. Draagt zorg voor de benodigde EHBO-materialen en indien nodig de juiste aanvulling(en).
12. Adviseert het bestuur gevraagd en ongevraagd.
13. Indien er zich problemen en/of vraagstukken voordoen, van welke aard dan ook, waarover de commissie van gedachten wil wisselen met het bestuur, dan wordt hierover op korte termijn een overleg gepland via de secretaris van de vereniging

    20240812